Menu Sluiten

Ik heb het tegen jou

Ik heb het tegen jou

Bij aanvang van het nieuwe seizoen, nog even een terugblik op het vorige. Ik had de mazzel dat ik nóg een voorstelling met Lieve en Julia (dit keer als muzikant) mocht maken, met Femke Torensma als extra speler. Achteraf gezien is dit een vervolg geworden op ‘Soms ben ik een botsauto’, hoewel we niet bewust zo in het maakproces zijn gestapt. Het mooie van persoonlijke montagevoorstellingen maken met spelers die daar met volledige overgave voor gaan, is dat dit organisch ontstaat.

‘Ik heb het tegen jou’ is een voorstelling geworden die het publiek met koptelefoons bekeek en beluisterde, om zo de intimiteit van de voorstelling te onderstrepen. Intiem, kwetsbaar en toch licht en met humor; inmiddels durf ik te zeggen dat dit mijn signatuur is. Wat een feest om met deze prachtige spelers deze voorstelling te mogen maken. We hadden een première-weekend bij onze thuisbasis Loods 13 en stonden het weekend erop op FestivalDerAa. Had ik al gezegd dat het een feestje was? 😉 Lees hier ook de lovende recensie door het Dagblad van het Noorden. 

Foto’s door Reyer Boxem