Menu Sluiten

Soms ben ik een botsauto

Soms ben ik een botsauto

Voor het Theater Tussenjaar bij Loods 13 (Emmen), ben ik in september 2020 begonnen aan de korte voorstelling ‘Soms ben ik een botsauto’. En toen kwam de pandemie.. Ik hoef niet te vertellen hoe dat was, dit staat ons allemaal nog bij. Gelukkig werkte ik voor deze voorstelling met slechts twee spelers, Lieve Govers en Julia Dubbelboer. Daardoor konden we de voorstelling wel afmaken. Alleen.. voor een publiek spelen werd lastig. Daarom hebben we ervoor gekozen de voorstelling te filmen en op die manier te delen met ons publiek.

‘Soms ben ik een botsauto’ werd een korte, kwetsbare en toch komische coming-of-age voorstelling, met persoonlijke verhalen. Binnenkort plaats ik hier wat losse scènes uit die voorstelling, omdat je die gewoon gezien moet hebben. Mocht je de registratie van de voorstelling willen bekijken (het duurt een half uurtje), dat kan via mijn YouTube-kanaal!