Menu Sluiten

Wat er speelt

Teksten

Symbiose

In september blikte ik al even terug op de voorstelling ‘Ik heb het tegen jou’, die de zomer daarvoor speelde op o.a. FestivalDerAa. Symbiose is een van de monologen uit die voorstelling, een klein fragment daarvan lees je hier:

Lees verder »
Nieuws

Te paard!

Op de valreep voor de huidige lockdown, konden we de korte voorstelling ‘Te Paard!’ nog net spelen voor een klein publiek. Hier lees je een flardje uit deze voorstelling.

Lees verder »
Nieuws

Ik heb het tegen jou

Bij aanvang van het nieuwe seizoen, nog even een terugblik op het vorige. Ik had de mazzel dat ik nóg een voorstelling met Lieve en Julia (dit keer als muzikant) mocht maken, met Femke Torensma als extra speler. Achteraf gezien is dit een vervolg geworden op ‘Soms ben ik een botsauto’, hoewel we niet bewust zo in het maakproces zijn gestapt. Het mooie van persoonlijke montagevoorstellingen maken met spelers die daar met volledige overgave voor gaan, is dat dit organisch ontstaat.

Lees verder »
Nieuws

Soms ben ik een botsauto

Voor het Theater Tussenjaar bij Loods 13 (Emmen), ben ik in september 2020 begonnen aan de korte voorstelling ‘Soms ben ik een botsauto’. En toen kwam de pandemie..

Lees verder »
Teksten

ONBENUT TALENT

Sinds corona ligt veel van mijn werk stil. Veel, maar niet alles: ik ben namelijk wel aan het schrijven. En dat doe ik toevallig ontzettend graag. Tijd om weer eens een fragment te delen, vind ik!
Dit is een oudje, want wat ik recentelijk aan het schrijven ben is natuurlijk nog top-secret (oeh, spannend!).
Hé en als je hier toch bent, neem eens een kijkje op de rest van mijn site! Vind ik leuk.

Lees verder »